Werken bij

Lubberink & co
Full-service | Advies bij bedrijfsovername | Maatwerk

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Werken bij

Wij zoeken een assistent accountant (m/v) en je wilt graag een 2e stap in je loopbaan maken.

Ben jij een analytische topper, een perfectionist in wat je doet, je wilt je ontwikkelen en heb je goede sociale vaardigheden? Dan ben jij wellicht een goede aanvulling in ons team. 

Lubberink & Co adviseurs en accountants is een hecht team van gelijkwaardige mensen, waarbij er veel onderling contact is en overleg. We ondersteunen elkaar daar waar nodig en maken gebruik van elkaars kwaliteiten. Indien nodig zijn we bereid wat extra uren te maken voor een ander, hetzij een collega of klant. Daar tegenover staat ook een goede compensatie en een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, zowel op het vlak van deskundigheid als het sociale vlak.

Contact

Wil je meer weten over Lubberink & Co? Neem gerust contact op voor informatie of kom een keer langs voor een persoonlijke ontmoeting.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »