Wat houdt ons bezig

Lubberink & co
Wat houdt ons bezig

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Missie

Lubberink & co is een betrokken, bevlogen en kwalitatief hoogwaardig mensgerichte advies- en accountantsorganisatie, waarbij de medewerkers en onze relaties centraal staan. 

Kernwaarden die we centraal stellen in onze onderneming zijn: persoonlijk, oprecht, professioneel, praktisch, ondernemend en gepassioneerd. Onze medewerkers bieden we een stimulerende en gezonde werkomgeving, waarin plezier en ontwikkeling voorop staan. Alle medewerkers zijn betrokken bij het tot stand brengen van onze jaarlijkse doelstellingen gebaseerd op het 3 jarenplan.

Visie

Wij creëren een dienstverlening gefundeerd op beginselen van betaalbaarheid, proactief, mensgericht en kwaliteit. Middels een ongedwongen sfeer binnen ons kantoor en nadruk op een hechte relatie met onze relaties en strategische samenwerkingen, up to date ICT-omgeving bedienen we onze relaties in met name Noord Nederland. 

Onze adviseurs zijn hierbij je sparring partner, waarbij je volledig wordt ontzorgd. We zijn betrokken en ondernemende adviseurs, die praktisch zijn ingesteld en die meedenken in het oplossen van je problemen en je verder helpen met situaties. Alles uiteindelijk met één doel: verbetering van je resultaat en onderneming tegen een acceptabele prijs”.

Beroepsorganisaties

Wij zijn aangesloten bij de beroepsorganisaties voor accountants en fiscalisten te weten: NBA, SRA en RB. 

Onze diensten

Algemeen

Algemeen

Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Fiscaal

Fiscaal

Salaris
administratie

Salaris
administratie

Accountancy

Accountancy

Administratieve
dienstverlening

Administratieve
dienstverlening

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijke betrokkenheid zit ons in het bloed. Op diverse terreinen zijn we o.a. betrokken bij maatschappelijke projecten zoals: 

  • jaarlijks organiseren van diverse fietstochten, waarbij de opbrengst gaat naar goede doelen gaat; 
  • betrokkenheid bij het organiseren van marathons en fietstochten voor goede doelen projecten in Afrika; 
  • vrijwilligersfuncties (bestuur) bij diverse maatschappelijk instanties zoals stichtingen en verenigingen. Denk hierbij aan sport, welzijn en ondernemersorganisaties;
  • reductie papiergebruik door volledig digitaal kantoor. 
 

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »