Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Lubberink & co
Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Arbeidsrecht is een complexe materie. Bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst is het dan ook verstandig om de hulp in te schakelen.  

Je wilt bijvoorbeeld flexwerkers inschakelen om pieken op te vangen in je onderneming? Zo is er het één en ander veranderd op het gebied van proeftijd, concurrentiebeding, aanzegtermijn en bij minderjarige werknemers. Voor tijdelijke medewerkers zal er sneller een vast dienstverband moeten worden geboden en er zijn nieuwe regels gekomen op het gebied van ontslagrecht.

Diensten - Salarisadministratie

Online salarisadministratie

Online salarisadministratie

Veel CAO kennis

Veel CAO kennis

Personeel en advies

Personeel en advies

Begeleiding personeel voor ondernemers

Begeleiding personeel voor ondernemers

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Begeleiding bij ontslag

Soms vraag je je af hoe je een dienstverband met een medewerker kunt beëindigen. Of wanneer betaal ik welke vergoeding? Hoeveel tijdelijke contracten kan ik aangaan, voor welke periode? We kunnen je ondersteunen met een ontslagaanvraag via bijvoorbeeld het UWV. Tevens kunnen we tussen je medewerker en je onderneming een vaststellingsovereenkomst opstellen om de uitdiensttreding van je medewerker goed te regelen. Mogelijk zal ondersteuning van een externe advocaat nodig zijn bij voornoemde activiteiten. 

Wil je een arbeidsovereenkomst laten opstellen, hulp bij ontslag van je medewerker(s) of ben je benieuwd naar wat er precies veranderd is voor je eigen situatie? We helpen je graag verder en kijken graag naar je situatie en wensen. 

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »