Veel CAO kennis

Lubberink & co
Veel kennis op gebied van CAO

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Veel kennis op gebied van CAO

Voor je onderneming kan een CAO van toepassing zijn waarin o.a. zaken als: brutoloon, toeslagen, vergoedingen en verstrekkingen, werktijden, proeftijd en opzegtermijnen zijn vastgelegd. Er is parate kennis bij onze salarisadministrateurs aanwezig over de diverse CAO’s. Al bijna 50 jaar verzorgen wij de salarisadministratie voor onze relaties. We hebben vele verschillende branches en de daartoe behorende CAO’s in onze portefeuille. 

Diensten - Salarisadministratie

Online salarisadministratie

Online salarisadministratie

Veel CAO kennis

Veel CAO kennis

Personeel en advies

Personeel en advies

Begeleiding personeel voor ondernemers

Begeleiding personeel voor ondernemers

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Arbeidsvoorwaarden?

Je kunt er ook voor kiezen om zelf afspraken te maken met je medewerkers over de toe te passen arbeidsvoorwaarden. Deze voorwaarden kun je vastleggen in een personeelshandboek of bedrijfshandboek.

Weten wat het beste past bij je visie en je eigen onderneming? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. We nemen graag je situatie onder de loep en kijken op basis van je situatie en wensen wat voor jou de beste keus is.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »