Samenstellen

Lubberink & co
Samenstellen jaarrekening

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Samenstellen

Als ondernemer ben je dagelijks bezig het rendement van je onderneming te optimaliseren. Wij stellen niet alleen je jaarrekening samen, maar kunnen je op het gehele traject van de financiële dienstverlening bijstaan. Wij analyseren je cijfers van A tot Z om je  bedrijf vooruit te helpen.

Je administratie is bij ons in vertrouwde handen. Wij beschikken over een team accountants en belastingadviseurs met kennis, kunde en expertise om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bij hen kun je terecht met al je vragen over financiële administraties, tussentijdse rapportages en belastingwetgeving.

Diensten - Accountancy

Samenstellen

Samenstellen

Beoordelen

Beoordelen

Controleren

Controleren

Jaarrekening samenstellen

Het door een erkend specialist laten samenstellen van de jaarrekening biedt vele voordelen. Lubberink & Co is financieel specialist en weet van de hoed en de rand. Met de juiste kennis aanwezig voorkomt u dat u teveel belasting moet afdragen of relevante informatie vergeet door te geven. Tevens scheelt het u tijd. Voor geldverstrekkers biedt het extra zekerheid en vertrouwen wanneer u de jaarrekening laat opstellen door een erkend accountant (aangesloten bij de NBA).

Meer weten over het laten samenstellen van uw jaarrekening? Bel of mail ons gerust voor advies of het maken van een afspraak.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »