Salarisadministratie

Lubberink & co
Je partner in salarisadministratie

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Online salarisadministratie

Graag ondersteunen wij je met je salarisadministratie, vragen over (fiscale) kostenvergoedingen en juiste toepassing van de CAO. 

Je hebt 24 uur per dag online toegang tot je loonstroken, loonaangiften, personeelsdossiers en verlof-/verzuimgegevens.

Tevens kunnen wij je ondersteunen bij het verzorgen van je ziek- en herstelmeldingen bij de arbodienst, pensioenmutaties verzorgen en verzuim- en verlofregistratie. Onze loonadministrateurs kunnen je informeren over het toepassen van subsidies (WBSO) en premiekortingen. 

Door in te loggen in het online salarispakket kun je bijvoorbeeld ook je arbeidsovereenkomsten en beoordeling- en functioneringsgesprekken bijhouden. Het verstrekken van papieren loonspecificaties behoort tot het verleden: met een loonapp. op je tablet, laptop of telefoon geef je je medewerkers online toegang tot hun eigen salarisgegevens. Dat scheelt je veel administratieve rompslomp.

Diensten - Salarisadministratie

Online salarisadministratie

Online salarisadministratie

Veel CAO kennis

Veel CAO kennis

Personeel en advies

Personeel en advies

Begeleiding personeel voor ondernemers

Begeleiding personeel voor ondernemers

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Wij delen graag veilig je salarisinformatie met je via onze online salarisportal, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Veilig, simpel en effectief. 

Voor meer informatie over het verzorgen van je salarisadministratie of andere online diensten, kun je vrijblijvend contact opnemen met een van onze salarisadministrateurs. 

Het laatste nieuws

Blauwe enveloppe

Blauwe enveloppe Er bestaat de nodige boosheid over de (snelle) verhoging van de AOW- en pensioenleeftijd. Dat u met 65 jaar kon stoppen met werken is inmiddels al weer enkele jaren geleden. Maar door een (computer) fout bij de Belastingdienst ontvingen onlangs veel in 1953 geboren mensen (die in 2018 dus 65 worden) een blauwe

Lees verder »

Spoedreparatie fiscale eenheid: MKB de pineut?

Spoedreparatie fiscale eenheid: MKB de pineut? Op het ministerie van Financiën hebben ze buikpijn. Buikpijn over de houdbaarheid van ons regime voor de fiscale eenheid in de vennootschapsbelasting. Er lopen daarover namelijk enkele procedures bij het Hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg. De hoogste adviseur van het EU Hof, advocaat-generaal Campos Sanchéz-Bordona,

Lees verder »

Twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst

Twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst De staatssecretaris van Financiën heeft de twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst aan de Tweede Kamer aangeboden. Centraal in deze rapportage staat dit keer de veranderopgave waar de Belastingdienst de komende jaren voor staat. De Belastingdienst heeft immers de laatste tijd het nodige op zijn bordje gekregen en men is er bepaald nog niet! Genoemd

Lees verder »
Inloggen boekhouding