Salarisadministratie

Lubberink & co
Je partner in salarisadministratie

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Online salarisadministratie

Graag ondersteunen wij je met je salarisadministratie, vragen over (fiscale) kostenvergoedingen en juiste toepassing van de CAO. 

Je hebt 24 uur per dag online toegang tot je loonstroken, loonaangiften, personeelsdossiers en verlof-/verzuimgegevens.

Tevens kunnen wij je ondersteunen bij het verzorgen van je ziek- en herstelmeldingen bij de arbodienst, pensioenmutaties verzorgen en verzuim- en verlofregistratie. Onze loonadministrateurs kunnen je informeren over het toepassen van subsidies (WBSO) en premiekortingen. 

Door in te loggen in het online salarispakket kun je bijvoorbeeld ook je arbeidsovereenkomsten en beoordeling- en functioneringsgesprekken bijhouden. Het verstrekken van papieren loonspecificaties behoort tot het verleden: met een loonapp. op je tablet, laptop of telefoon geef je je medewerkers online toegang tot hun eigen salarisgegevens. Dat scheelt je veel administratieve rompslomp.

Diensten - Salarisadministratie

Online salarisadministratie

Online salarisadministratie

Veel CAO kennis

Veel CAO kennis

Personeel en advies

Personeel en advies

Begeleiding personeel voor ondernemers

Begeleiding personeel voor ondernemers

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Wij delen graag veilig je salarisinformatie met je via onze online salarisportal, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Veilig, simpel en effectief. 

Voor meer informatie over het verzorgen van je salarisadministratie of andere online diensten, kun je vrijblijvend contact opnemen met een van onze salarisadministrateurs. 

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »