Salarisadministratie

Lubberink & co
Je partner in salarisadministratie

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Online salarisadministratie

Graag ondersteunen wij je met je salarisadministratie, vragen over (fiscale) kostenvergoedingen en juiste toepassing van de CAO. 

Je hebt 24 uur per dag online toegang tot je loonstroken, loonaangiften, personeelsdossiers en verlof-/verzuimgegevens.

Tevens kunnen wij je ondersteunen bij het verzorgen van je ziek- en herstelmeldingen bij de arbodienst, pensioenmutaties verzorgen en verzuim- en verlofregistratie. Onze loonadministrateurs kunnen je informeren over het toepassen van subsidies (WBSO) en premiekortingen. 

Door in te loggen in het online salarispakket kun je bijvoorbeeld ook je arbeidsovereenkomsten en beoordeling- en functioneringsgesprekken bijhouden. Het verstrekken van papieren loonspecificaties behoort tot het verleden: met een loonapp. op je tablet, laptop of telefoon geef je je medewerkers online toegang tot hun eigen salarisgegevens. Dat scheelt je veel administratieve rompslomp.

Diensten - Salarisadministratie

Online salarisadministratie

Online salarisadministratie

Veel CAO kennis

Veel CAO kennis

Personeel en advies

Personeel en advies

Begeleiding personeel voor ondernemers

Begeleiding personeel voor ondernemers

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Wij delen graag veilig je salarisinformatie met je via onze online salarisportal, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Veilig, simpel en effectief. 

Voor meer informatie over het verzorgen van je salarisadministratie of andere online diensten, kun je vrijblijvend contact opnemen met een van onze salarisadministrateurs. 

Het laatste nieuws

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »

Lubberink & co wint procedure tegen belastingdienst

Op 11 juli jl heeft de rechter van de belastingkamer te Groningen uitspraak gedaan in een zaak die Lubberink & co tegen de belastingdienst heeft aangespannen. Het beroep was gericht tegen een opgelegde aanslag vennootschapsbelasting van een relatie. Lubberink & co was het oneens met de aanslag op principiële gronden en verkeerde uitleg van het

Lees verder »

Nieuwsbrief juli 2018

Reparatiewetgeving fiscale eenheid onuitvoerbaar De fiscale eenheid voor de vennootschapsbelastingblijft de gemoederen beroeren. Als gevolg van een recent arrest van het Europese Hof van Justitie zouden door middel van een fiscale eenheid voor de vennootschapsbelasting uit het buitenland afkomstige rentelasten in aftrek gebracht kunnen worden bij de Nederlandse moedermaatschappij.  Om dat te voorkomen heeft het ministerie van Financiën met

Lees verder »
Inloggen boekhouding