Persoonlijke aandacht

Lubberink & co
Persoonlijke aandacht

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Persoonlijke aandacht

Vrijwel elke ondernemer heeft een accountant voor het bijhouden van de administratie en het indienen van de aangiftes. Maar bij wie kunt u terecht voor al uw vragen m.b.t. investeringen, het aannemen van nieuw personeel, bedrijfsovernames, innovaties, marktonderzoek, wetswijzigingen etc. Als ondernemer zult u continu moeten inspelen op veranderingen in de markt en moeten monitoren of uw doelen nog actueel en realistisch zijn.

Lubberink & Co biedt een all-in service aan ondernemers. We zijn er niet alleen voor het uit handen nemen van uw administratie, maar treden ook op als aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor al uw fiscale vraagstukken.

Diensten - Salarisadministratie

Veel CAO kennis

Veel CAO kennis

Personeel en advies

Personeel en advies

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

Begeleiding personeel

Begeleiding personeel

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Betrokkenheid en persoonlijke aandacht is voor ons een belangrijk gegeven. Ondernemen doet u tenslotte niet alleen met uw hoofd, maar ook met uw hart. Bij grote veranderingen, zowel positief als negatief spelen vaak ook een hoop emoties. Dit is natuurlijk heel normaal, maar uiteindelijk wilt u wel de juiste rationele beslissing kunnen maken. Een specialist die alle ins en outs kent op fiscaal gebied kan u in dit soort situaties duidelijkheid geven. We scannen de situatie en zetten de voors en tegens naast elkaar. Door u goed te informeren over de mogelijke risico’s en fiscale gevolgen voorkomt u impulsieve en overhaaste beslissingen.

Meer weten over de diensten van Lubberink & Co? Graag nodigen we u uit voor een kennismaking gesprek waarin we kijken wat wij voor u kunnen betekenen op basis van uw situatie en wensen als ondernemer.

Het laatste nieuws

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »

Lubberink & co wint procedure tegen belastingdienst

Op 11 juli jl heeft de rechter van de belastingkamer te Groningen uitspraak gedaan in een zaak die Lubberink & co tegen de belastingdienst heeft aangespannen. Het beroep was gericht tegen een opgelegde aanslag vennootschapsbelasting van een relatie. Lubberink & co was het oneens met de aanslag op principiële gronden en verkeerde uitleg van het

Lees verder »
Inloggen boekhouding