Personeel en advies

Lubberink & co
Personeel en advies

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Personeel en advies

In je onderneming zijn de medewerkers veelal het belangrijkste “kapitaal”. Tevens vormen voor veel ondernemers de medewerkers de grootste kostenpost, waarvoor een hoop zaken geregeld moeten worden. 

Personeelsdossiers bijhouden, arbeidsovereenkomsten opstellen, toepassen van de werkkostenregeling i.v.m. het verstrekken van vergoedingen aan medewerkers, verlofadministratie etc… zijn een greep uit de noodzakelijke werkzaamheden die dienen plaats te vinden. 

De meeste ondernemers hebben nauwelijks de tijd en/of te weinig kennis om zich hiermee bezig te houden. Het uitbesteden kan dan een logische keus zijn, zodat je jezelf volledig kunt richten op het ondernemen.

Diensten - Salarisadministratie

Online salarisadministratie

Online salarisadministratie

Veel CAO kennis

Veel CAO kennis

Personeel en advies

Personeel en advies

Begeleiding personeel voor ondernemers

Begeleiding personeel voor ondernemers

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Lubberink & Co is er om je volledig te ontzorgen op het gebied van je personeelsadministratie en/of andere fiscale zaken. Ons loonteam, fiscalisten en accountants werken nauw met elkaar samen, waardoor wij ook je personele vraagstukken optimaal kunnen benaderen. 

Wil je meer weten over de diensten van Lubberink & Co? Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »