Onderhandelingen voeren

Lubberink & co
Onderhandelingen voeren

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Onderhandelingen voeren

Een onderneming kopen of verkopen komt heel wat bij kijken. Het bepalen van een bedrijfswaarde is niet simpel kijken naar de winst of verliezen die het bedrijf heeft gehad de afgelopen jaren. Is er sprake van een jarenlang verlieslatende onderneming, dan zal de onderneming bijvoorbeeld een stuk minder waard kunnen zijn. Daarnaast is het belangrijk te kijken naar de geldstroomverwachting van de komende jaren. Zo zijn er nog vele andere zaken die van invloed zijn op de onderhandelingen.

Corporate Finance

Kopen en verkopen
ondernemingen

Kopen en verkopen
ondernemingen

Onderhandelingen voeren

Onderhandelingen voeren

Due dilligence

Due dilligence

Herstructurering

Herstructurering

Waardering
ondernemingen

Waardering
ondernemingen

Bedrijfsstrategie

Bedrijfsstrategie

Wij zijn adviseur en vertrouwenspersoon bij de koop of verkoop van je onderneming, waarbij we je: informeren, adviseren en assisteren. We kunnen een duidelijk beeld schetsen van de staat van de onderneming en een grondige waardescan doen. Echter, is het meenemen van alle relevante informatie in je onderhandelingen een vak apart. Wij bieden daarom tevens de mogelijkheid om de onderhandelingen voor je te doen met de kopende of verkopende partij. Uiteraard zal alles eerst grondig met je worden overlegd en zullen we de onderhandelingsstrategie afstemmen op je wensen.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »