Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar acconavm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met acconavm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen acconavm en Lubberink & co gebruikmaken van een landelijk kennisnetwerk van collega-adviseurs en -accountants. Lubberink & co is al bijna 50 jaar een bekend gezicht in de stad, bij mkb-ondernemers en inwoners. Veel ondernemers hebben ervaring met het kantoor, of ze kennen Lubberink & co in ieder geval van naam. Dat is mooi om te zien en daar mag acconavm van meeprofiteren.

Samen voor succes
Lubberink & co en acconavm hebben veel gemeen. ‘Beide staan we naast de ondernemer, om samen de onderneming verder te brengen. We willen de beste kwaliteit bereiken, dankzij de persoonlijke aanpak van bevlogen en ervaren medewerkers. Samen met Lubberink & co willen we de ondernemer en zijn onderneming verder brengen met focus op de toekomst’, aldus Peter Feijtel, directeur van acconavm.
En zo voelt dat ook voor Hans Meerveld, belastingadviseur en vennoot van Lubberink & co: ‘Die persoonlijke benadering en het coöperatieve karakter is wat ons bindt. Daarbij is het prettig dat acconavm onze identiteit en authentieke waarden respecteert. Zo blijven onze relaties vertrouwen op onze betrokkenheid en kwaliteit, maar nu met een breder dienstenaanbod. Wij blijven, samen met alle collega’s, voor onze relaties het vertrouwde aanspreekpunt.

Toekomstperspectief
Door de samenwerking met Lubberink & co versterkt acconavm het netwerk in de regio Groningen. Peter Feijtel licht toe: ‘In Groningen is veel ondernemerschap te vinden. Denk aan innovatieve bedrijven en samenwerkingen met hogescholen en de universiteit. Bovendien vinden veel jonge mensen Groningen een fijne plek om te werken. Dankzij Lubberink & co hebben we er een goede locatie, mooi netwerk en interessant relatiebestand bij.’

Voor Lubberink & co biedt de samenwerking nieuwe kansen. ‘Dankzij de overname door acconavm profiteren we nu van een breder kennisnetwerk in heel Nederland. Dat biedt tevens ontwikkelkansen voor onze medewerkers. En voor onze klanten betekent het dat we hen nóg beter kunnen adviseren over complexe vraagstukken’, aldus Hans Meerveld.

Over acconavm adviseurs en accountants
acconavm is dé advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. acconavm heeft ruim 45 kantoren in heel Nederland. Als advies- en kennisorganisatie streven wij er naar ondernemen duurzamer, aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

Hans Meerveld, Arjan Minnema en Stephan Hulst