Fiscale begeleiding Bedrijfsovername

Lubberink & co
Fiscale begeleiding bij bedrijfsovername

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Fiscale begeleiding bij een bedrijfsovername

Wil je een onderneming overnemen of juist je eigen onderneming verkopen? Dan komen er veel  vraagstukken om de hoek kijken, om de gewenste koop of verkoop goed te regelen. Onze specialisten zorgen ervoor dat de koop en verkoop van je onderneming op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied in goede banen wordt geleid.

Diensten - Fiscaal

Aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte vennootschap-belastingen

Fiscale begeleiding bedrijfsovername

Fiscale begeleiding bedrijfsovername

Aangifte inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting

Erfbelasting

Erfbelasting

Daarnaast vinden we persoonlijk contact en betrokkenheid erg belangrijk. Een bedrijfsovername roept namelijk vaak veel emoties op, zowel positief als negatief. Deze emoties kunnen van invloed zijn op het maken van bepaalde beslissingen. Het goed managen van het koop-/verkoopproces is erg belangrijk. 

Lubberink & Co is er daarom niet alleen voor financieel advies, ook zijn wij een vertrouwenspersoon voor jou als ondernemer. Zo kunnen we je bij ingewikkelde vraagstukken overzicht bieden en helpen in het maken van de juiste beslissingen. Wil je meer weten over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »