Fiscaal

Lubberink & co
Fiscaal advies voor ondernemers en particulieren

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Fiscaal advies voor ondernemers

Tijdens het ondernemen komen bij u vaak vele financiële vraagstukken naar voren. Vrijwel elke beslissing heeft namelijk fiscale- en/of bedrijfseconomische gevolgen voor uw onderneming. Denk aan een bedrijfsovername, samenwerkingsverbanden, uittreden van een mede-eigenaar, kantoorverhuizing, aannemen van personeel, innovatie etc… Het duidelijk in kaart brengen van de fiscale gevolgen bij een verandering is essentieel voor het bepalen van de juiste bedrijfsstrategie. Hiervoor is veel inhoudelijke kennis nodig. Een persoonlijk gesprek tussen de ondernemer en onze adviseurs, die ook ondernemer zijn, is veelal gewenst om over voornoemde vraagstukken te overleggen. 

Lubberink & Co heeft veel kennis en ervaring in het adviseren van ondernemers. Graag maken wij u het “doolhof”van de fiscale wet- en regelgeving voor u inzichtelijk. 

Diensten - Fiscaal

Aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte vennootschap-belastingen

Fiscale begeleiding bedrijfsovername

Fiscale begeleiding bedrijfsovername

Aangifte inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting

Erfbelasting

Erfbelasting

Fiscaal advies voor particulieren

Ons klantenbestand bestaat niet alleen uit ondernemers. Ook veel particulieren hebben behoefte aan een financieel adviseur. Ga je een huis kopen, verkopen, samenwonen of scheiden? Krijg je een schenking, heb je een eindejaarsbonus ontvangen of juist teveel toeslag gekregen voor de huur of zorg? Al deze situaties hebben fiscale gevolgen. Daarnaast zijn er vaak verschillende mogelijkheden en hoef je met het juiste financiële advies minder terug te betalen of kan het zijn dat je juist meer terugkrijgt dan je dacht. In veel gevallen ontbreekt er echter de juiste kennis.

Wil je niet teveel betalen of te weinig terug krijgen? Lubberink & Co is vertrouwenspersoon en financieel adviseur voor zakelijk en particulier.

Meer weten over onze diensten? Graag brengen wij voor jou in kaart wat we voor je kunnen betekenen. Lees gerust verder op onze website of neem contact op voor een persoonlijk gesprek. Je kunt ons bellen op 050 – 527 3333 of een e-mail sturen naar info@lubberink.nl

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »