Financiële planning

Lubberink & co
Financiële planning

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Financiële planning

Professioneel advies bij je persoonlijke financiële planning

Een financiële planning is steeds belangrijker onder de huidige economische en sociale ontwikkelingen. Je wordt immers steeds meer geacht om zelf te zorgen voor je inkomen, nadat je met pensioen gaat en bij eventuele calamiteiten. Ook de wetgeving op deze punten wordt steeds ingewikkelder. Versoberingen op het gebied van pensioenen, hypotheekrenteaftrek en sociale zekerheid hebben rechtstreeks invloed op je financiële toekomst.

Met een weldoordacht financieel plan krijg je inzicht in het verloop van je inkomen en vermogen in verschillende situaties. Het laat zien wat de financiële risico’s en kansen zijn in je specifieke situatie en helpt je bij het nemen van beslissingen bij belangrijke situaties. Denk aan de start of beëindiging van een onderneming, een huwelijk, een nieuwe woning, een bedrijfsoverdracht, schenkingen, (vroeg)pensioen, een echtscheiding, het aflossen van een hypotheek of het verblijf in een zorginstelling.

Diensten - DGA en Ondernemers

DGA begeleiding

DGA begeleiding

DGA en echtscheiding

DGA en echtscheiding

Financiële planning

Financiële planning

Onze aanpak

We brengen samen met je in kaart wat je wensen en doelen zijn, of deze haalbaar zijn en aan welke aandachtspunten je moet denken. Zo komen we tot een plan waarin ook financiële en fiscale voordelen zijn opgenomen. Gebeurtenissen die je financiële situatie rechtstreeks beïnvloeden, houden we steeds in het oog. Denk bijvoorbeeld aan: studiekosten van kinderen, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en echtscheiding.

Kenmerkend is onze persoonlijke benadering. We werken met diverse specialisten altijd samen in multidisciplinaire teams. Omdat het bij ons niet gaat om het verkopen van verzekeringen, financieringen en spaar- en beleggingsproducten, kun je altijd rekenen op een volledig onafhankelijk opgesteld plan.

Contact
Wil je weten of je wensen, doelen en dromen financieel haalbaar zijn? Neem direct contact op ons voor meer inzicht in je financiële planning.

Het laatste nieuws

Nieuwsbrief juli 2018

Reparatiewetgeving fiscale eenheid onuitvoerbaar De fiscale eenheid voor de vennootschapsbelastingblijft de gemoederen beroeren. Als gevolg van een recent arrest van het Europese Hof van Justitie zouden door middel van een fiscale eenheid voor de vennootschapsbelasting uit het buitenland afkomstige rentelasten in aftrek gebracht kunnen worden bij de Nederlandse moedermaatschappij.  Om dat te voorkomen heeft het ministerie van Financiën met

Lees verder »

Supporter en sponsor van Top Dutch Solar Racing

Lubberink & Co is supporter en sponsor van de Top Dutch Solar Racing van studenten in Groningen. We adviseren het team op financieel en fiscaal vlak, zodat het team zich volledig kan richten op waar ze goed in zijn, het bouwen van een Top Dutch Solar auto! Deze auto is niet zomaar een auto. Ze

Lees verder »

5 Tips voor de werkgever per 1 juli

Per 1 juli gaat er weer het nodige veranderen. Waar moet u als werkgever rekening mee houden? Denk aan de tarieven voor het minimumloon en de deadline voor het tijdig opnemen van vakantiedagen. In dit artikel geven we 5 tips gericht op de veranderingen die per 1 juli van kracht gaan. 1. Wijzigingen minimumloon DuimDe

Lees verder »
Inloggen boekhouding