Financiële planning

Lubberink & co
Financiële planning

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Financiële planning

Professioneel advies bij je persoonlijke financiële planning

Een financiële planning is steeds belangrijker onder de huidige economische en sociale ontwikkelingen. Je wordt immers steeds meer geacht om zelf te zorgen voor je inkomen, nadat je met pensioen gaat en bij eventuele calamiteiten. Ook de wetgeving op deze punten wordt steeds ingewikkelder. Versoberingen op het gebied van pensioenen, hypotheekrenteaftrek en sociale zekerheid hebben rechtstreeks invloed op je financiële toekomst.

Met een weldoordacht financieel plan krijg je inzicht in het verloop van je inkomen en vermogen in verschillende situaties. Het laat zien wat de financiële risico’s en kansen zijn in je specifieke situatie en helpt je bij het nemen van beslissingen bij belangrijke situaties. Denk aan de start of beëindiging van een onderneming, een huwelijk, een nieuwe woning, een bedrijfsoverdracht, schenkingen, (vroeg)pensioen, een echtscheiding, het aflossen van een hypotheek of het verblijf in een zorginstelling.

Diensten - DGA en Ondernemers

DGA begeleiding

DGA begeleiding

DGA en echtscheiding

DGA en echtscheiding

Financiële planning

Financiële planning

Onze aanpak

We brengen samen met je in kaart wat je wensen en doelen zijn, of deze haalbaar zijn en aan welke aandachtspunten je moet denken. Zo komen we tot een plan waarin ook financiële en fiscale voordelen zijn opgenomen. Gebeurtenissen die je financiële situatie rechtstreeks beïnvloeden, houden we steeds in het oog. Denk bijvoorbeeld aan: studiekosten van kinderen, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en echtscheiding.

Kenmerkend is onze persoonlijke benadering. We werken met diverse specialisten altijd samen in multidisciplinaire teams. Omdat het bij ons niet gaat om het verkopen van verzekeringen, financieringen en spaar- en beleggingsproducten, kun je altijd rekenen op een volledig onafhankelijk opgesteld plan.

Contact
Wil je weten of je wensen, doelen en dromen financieel haalbaar zijn? Neem direct contact op ons voor meer inzicht in je financiële planning.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »