Financiële planning

Lubberink & co
Financiële planning

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Financiële planning

Professioneel advies bij je persoonlijke financiële planning

Een financiële planning is steeds belangrijker onder de huidige economische en sociale ontwikkelingen. Je wordt immers steeds meer geacht om zelf te zorgen voor je inkomen, nadat je met pensioen gaat en bij eventuele calamiteiten. Ook de wetgeving op deze punten wordt steeds ingewikkelder. Versoberingen op het gebied van pensioenen, hypotheekrenteaftrek en sociale zekerheid hebben rechtstreeks invloed op je financiële toekomst.

Met een weldoordacht financieel plan krijg je inzicht in het verloop van je inkomen en vermogen in verschillende situaties. Het laat zien wat de financiële risico’s en kansen zijn in je specifieke situatie en helpt je bij het nemen van beslissingen bij belangrijke situaties. Denk aan de start of beëindiging van een onderneming, een huwelijk, een nieuwe woning, een bedrijfsoverdracht, schenkingen, (vroeg)pensioen, een echtscheiding, het aflossen van een hypotheek of het verblijf in een zorginstelling.

Diensten - DGA en Ondernemers

DGA begeleiding

DGA begeleiding

DGA en echtscheiding

DGA en echtscheiding

Financiële planning

Financiële planning

Onze aanpak

We brengen samen met je in kaart wat je wensen en doelen zijn, of deze haalbaar zijn en aan welke aandachtspunten je moet denken. Zo komen we tot een plan waarin ook financiële en fiscale voordelen zijn opgenomen. Gebeurtenissen die je financiële situatie rechtstreeks beïnvloeden, houden we steeds in het oog. Denk bijvoorbeeld aan: studiekosten van kinderen, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en echtscheiding.

Kenmerkend is onze persoonlijke benadering. We werken met diverse specialisten altijd samen in multidisciplinaire teams. Omdat het bij ons niet gaat om het verkopen van verzekeringen, financieringen en spaar- en beleggingsproducten, kun je altijd rekenen op een volledig onafhankelijk opgesteld plan.

Contact
Wil je weten of je wensen, doelen en dromen financieel haalbaar zijn? Neem direct contact op ons voor meer inzicht in je financiële planning.

Het laatste nieuws

Blauwe enveloppe

Blauwe enveloppe Er bestaat de nodige boosheid over de (snelle) verhoging van de AOW- en pensioenleeftijd. Dat u met 65 jaar kon stoppen met werken is inmiddels al weer enkele jaren geleden. Maar door een (computer) fout bij de Belastingdienst ontvingen onlangs veel in 1953 geboren mensen (die in 2018 dus 65 worden) een blauwe

Lees verder »

Spoedreparatie fiscale eenheid: MKB de pineut?

Spoedreparatie fiscale eenheid: MKB de pineut? Op het ministerie van Financiën hebben ze buikpijn. Buikpijn over de houdbaarheid van ons regime voor de fiscale eenheid in de vennootschapsbelasting. Er lopen daarover namelijk enkele procedures bij het Hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg. De hoogste adviseur van het EU Hof, advocaat-generaal Campos Sanchéz-Bordona,

Lees verder »

Twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst

Twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst De staatssecretaris van Financiën heeft de twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst aan de Tweede Kamer aangeboden. Centraal in deze rapportage staat dit keer de veranderopgave waar de Belastingdienst de komende jaren voor staat. De Belastingdienst heeft immers de laatste tijd het nodige op zijn bordje gekregen en men is er bepaald nog niet! Genoemd

Lees verder »
Inloggen boekhouding