Digitale boekhouding

Lubberink & co
Digitale boekhouding

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Digitale boekhouding

Het digitaliseren van je boekhouding geeft een stuk meer overzicht en rust. Daarnaast is het ideaal om overal ter wereld, zolang je maar een internetverbinding hebt, om bij je boekhouding te kunnen. Voor digitale boekhouding zijn er vele programma’s mogelijk. Wij maken gebruik van de diverse boekhoudprogramma’s waaronder:

  • Unit4 Accounting online;
  • Snelstart;
  • Exact online;
  • Accountview.

Met deze programma’s kunnen we vrijwel elk document inlezen, waardoor je met het aanleveren van je stukken nooit problemen ondervindt. Het eerst moeten omzetten naar een bestandtype die gelezen kan worden door het programma kost namelijk erg veel tijd.

Je hebt bij ons één aanspreekpunt voor zowel functionele als boekhoudkundige vragen. Omdat we altijd kunnen meekijken in je online administratie, lossen we je problemen in een handomdraai op – van het beoordelen van de kwaliteit van je administratie tot het voorbereiden van de omzetbelastingaangifte. Desgewenst nemen we je administratie (tijdelijk) volledig van je over.

Diensten - Administratief

Begeleiding administratie

Begeleiding administratie

BTW aangifte

BTW aangifte

Digitale boekhouding

Digitale boekhouding

beoordelingsverklaring

Gebruiksvriendelijk en meer voordelen

Met de online boekhoudpakketten kun je alles wat je van een modern online boekhoudpakket mag verwachten. Als wij de administratie voor je verwerken kun je op ieder moment en op iedere locatie je financiën inzien middels een management dashboard. Eenvoud in gebruik staat voorop. We helpen je tijd te besparen met de volgende mogelijkheden:

  • koppeling met uw bank: elektronische bankafschriften ontvangen en betaal- en incassobestanden genereren;
  • koppelingen met de Belastingdienst voor fiscale aangiften (BTW, ICP, Fiscale eenheid);
  • koppeling met uw salarispakket, webshop en facturatiepakket;
    verwerking van digitale in- en verkoopfacturen via Basecone (scan en herkenning software);
  • opstellen van verkoopoffertes, facturen en debiteurenbeheer vanuit het boekhoudpakket.

Ben je nieuwsgierig hoe wij je verder kunnen helpen met online boekhouden? Heb je de boekhouding nog niet gedigitaliseerd? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze specialisten. Bel of mail gerust voor de mogelijkheden. Graag helpen we je verder met het opzetten van je digitale boekhouding.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »