Digitale boekhouding

Lubberink & co
Digitale boekhouding

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Digitale boekhouding

Het digitaliseren van je boekhouding geeft een stuk meer overzicht en rust. Daarnaast is het ideaal om overal ter wereld, zolang je maar een internetverbinding hebt, om bij je boekhouding te kunnen. Voor digitale boekhouding zijn er vele programma’s mogelijk. Wij maken gebruik van de diverse boekhoudprogramma’s waaronder:

  • Unit4 Accounting online;
  • Snelstart;
  • Exact online;
  • Accountview.

Met deze programma’s kunnen we vrijwel elk document inlezen, waardoor je met het aanleveren van je stukken nooit problemen ondervindt. Het eerst moeten omzetten naar een bestandtype die gelezen kan worden door het programma kost namelijk erg veel tijd.

Je hebt bij ons één aanspreekpunt voor zowel functionele als boekhoudkundige vragen. Omdat we altijd kunnen meekijken in je online administratie, lossen we je problemen in een handomdraai op – van het beoordelen van de kwaliteit van je administratie tot het voorbereiden van de omzetbelastingaangifte. Desgewenst nemen we je administratie (tijdelijk) volledig van je over.

Diensten - Administratief

Begeleiding administratie

Begeleiding administratie

BTW aangifte

BTW aangifte

Digitale boekhouding

Digitale boekhouding

beoordelingsverklaring

Gebruiksvriendelijk en meer voordelen

Met de online boekhoudpakketten kun je alles wat je van een modern online boekhoudpakket mag verwachten. Als wij de administratie voor je verwerken kun je op ieder moment en op iedere locatie je financiën inzien middels een management dashboard. Eenvoud in gebruik staat voorop. We helpen je tijd te besparen met de volgende mogelijkheden:

  • koppeling met uw bank: elektronische bankafschriften ontvangen en betaal- en incassobestanden genereren;
  • koppelingen met de Belastingdienst voor fiscale aangiften (BTW, ICP, Fiscale eenheid);
  • koppeling met uw salarispakket, webshop en facturatiepakket;
    verwerking van digitale in- en verkoopfacturen via Basecone (scan en herkenning software);
  • opstellen van verkoopoffertes, facturen en debiteurenbeheer vanuit het boekhoudpakket.

Ben je nieuwsgierig hoe wij je verder kunnen helpen met online boekhouden? Heb je de boekhouding nog niet gedigitaliseerd? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze specialisten. Bel of mail gerust voor de mogelijkheden. Graag helpen we je verder met het opzetten van je digitale boekhouding.

Het laatste nieuws

Blauwe enveloppe

Blauwe enveloppe Er bestaat de nodige boosheid over de (snelle) verhoging van de AOW- en pensioenleeftijd. Dat u met 65 jaar kon stoppen met werken is inmiddels al weer enkele jaren geleden. Maar door een (computer) fout bij de Belastingdienst ontvingen onlangs veel in 1953 geboren mensen (die in 2018 dus 65 worden) een blauwe

Lees verder »

Spoedreparatie fiscale eenheid: MKB de pineut?

Spoedreparatie fiscale eenheid: MKB de pineut? Op het ministerie van Financiën hebben ze buikpijn. Buikpijn over de houdbaarheid van ons regime voor de fiscale eenheid in de vennootschapsbelasting. Er lopen daarover namelijk enkele procedures bij het Hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg. De hoogste adviseur van het EU Hof, advocaat-generaal Campos Sanchéz-Bordona,

Lees verder »

Twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst

Twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst De staatssecretaris van Financiën heeft de twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst aan de Tweede Kamer aangeboden. Centraal in deze rapportage staat dit keer de veranderopgave waar de Belastingdienst de komende jaren voor staat. De Belastingdienst heeft immers de laatste tijd het nodige op zijn bordje gekregen en men is er bepaald nog niet! Genoemd

Lees verder »