Diensten

Lubberink & co
Financiëel adviseur en vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Lubberink & Co

Als u een accountant zoekt is Lubberink & Co u graag van dienst, maar we zijn veel meer dan alleen een accountantskantoor. Niet alleen kunt u ons inschakelen voor het afhandelen van uw financiële administratie, we zijn ook een vertrouwenspersoon en adviseur voor de ondernemer. Zo kunnen we u helpen met o.a.:

Onze diensten

Aangifte vennootschap-belastingen

Aangifte vennootschap-belastingen

Aangifte inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting

Fiscale begeleiding bedrijfsovername

Fiscale begeleiding bedrijfsovername

Herstructurering

Herstructurering

Erfbelasting

Erfbelasting

Financiëel adviseur en vertrouwenspersoon

Natuurlijk vinden we aandacht voor uw fiscale situatie erg belangrijk. Lubberink & Co brengt voor u duidelijk in kaart wat uw huidige fiscale situatie is en wat de mogelijke fiscale gevolgen zijn bij aankoop, verkoop of innovatie van uw bedrijf. Aandacht voor het emotionele aspect is echter ook een belangrijk gegeven. Het maken van grote beslissingen tijdens het ondernemen (zoals het kopen of verkopen van een bedrijf) gaat vaak gepaard met veel emotie. Ook hier zal aandacht aan geschonken moeten worden voor een goede balans tussen het emotionele en rationele aspect van de ondernemer. Betrokkenheid en binding vinden we daarom ook erg belangrijk.

Meer weten over de diensten van Lubberink & Co? Kijk gerust verder op onze website of bel/mail voor een afspraak.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »