DGA en Ondernemers

Lubberink & co
DGA en ondernemers

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

DGA en ondernemers

Wanneer u dividend uitkeert aan aandeelhouders of zelf ontvangt krijgt u te maken met dividendbelasting waarvan u aangifte moet doen. Deze winstuitkering wordt over het algemeen belast met 15% en wordt ingehouden op de winst die u uitkeert aan aandeelhouders. Deze ingehouden dividendbelasting kan later worden verrekend bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Diensten - DGA en Ondernemers

DGA begeleiding

DGA begeleiding

DGA en echtscheiding

DGA en echtscheiding

Financiële planning

Financiële planning

Vrijstelling of teruggaaf

In sommige situaties kunt u in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vrijstelling of teruggaaf. Hebt u een stichting of verreniging of een bedrijf in het buitenland? Mogelijk komt u dan in aanmerking voor een vrijstelling.

Hebt u te maken met dividend uitkeringen of ontvangt u als aandeelhouder dividend? Lubberink & Co helpt u graag met al uw fiscale vraagstukken. We creëren een duidelijk beeld van uw fiscale situatie en adviseren u daar waar gewenst. Zo voorkomt u dat u teveel betaalt of te weinig terugkrijgt.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »