DGA en echtscheiding

Lubberink & co
DGA en echtscheiding

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

DGA en echtscheiding

Een echtscheiding heeft veelal emotionele en financiële consequenties, zowel zakelijk als privé. Er komen veel fiscale vraagstukken naar voren zoals alimentatie, de waardebepaling van je onderneming, het opgebouwde pensioen, aandelen in de BV of de verdeling van het gezamenlijk vermogen. Wat precies de financiële gevolgen zijn, verschilt per situatie en wat er op papier is vastgelegd.

Diensten - DGA en Ondernemers

DGA begeleiding

DGA begeleiding

DGA en echtscheiding

DGA en echtscheiding

Financiële planning

Financiële planning

Onze adviseurs zorgen ervoor dat je precies weet hoe je financiële situatie ervoor staat en wat de fiscale gevolgen (kunnen) zijn van een echtscheiding. Met het creëren van duidelijkheid, overzicht, het uit handen nemen van je administratieve verplichtingen en het geven van adviezen, zijn we meer dan alleen een adviseur en fiscalist. De binding met onze klanten is voor ons zeker net zo belangrijk als het geven van fiscaal advies en afhandelen van fiscale zaken.

Meer weten over de diensten en werkwijze van Lubberink & Co? Bel of e-mail ons gerust voor informatie, advies of het maken van een afspraak. We helpen je graag verder. 

Het laatste nieuws

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »

Lubberink & co wint procedure tegen belastingdienst

Op 11 juli jl heeft de rechter van de belastingkamer te Groningen uitspraak gedaan in een zaak die Lubberink & co tegen de belastingdienst heeft aangespannen. Het beroep was gericht tegen een opgelegde aanslag vennootschapsbelasting van een relatie. Lubberink & co was het oneens met de aanslag op principiële gronden en verkeerde uitleg van het

Lees verder »
logo-lubberink

Hereweg 79
9725 AC Groningen
Tel. 050 5273333

Inloggen boekhouding