DGA begeleiding

Lubberink & co
DGA begeleiding

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

DGA-begeleiding

Het vinden van de juiste balans tussen zakelijk en privé belang kan erg lastig zijn, en per moment weer verschillen. We willen het zakelijke en privé gedeelte vaak gescheiden houden, terwijl het vaak een nauw verband met elkaar heeft. Op zakelijk vlak kun je bijvoorbeeld te maken met een bedrijfsverhuizing of verbouwing, bedrijfsovername, nieuw personeel, wijziging rechtsvorm en een nieuwe strategie. In je privésituatie kun je bijvoorbeeld denken aan: pensionering, een verhuizing, het krijgen van kinderen, trouwen of scheiden, langdurige ziekte en overlijden.

Diensten - DGA en Ondernemers

DGA begeleiding

DGA begeleiding

DGA en echtscheiding

DGA en echtscheiding

Financiële planning

Financiële planning

Al deze zaken hebben invloed op je persoonlijke situatie. Sommige van de situaties kun je van tevoren incalculeren, maar in veel gevallen is dit niet mogelijk en zul je ad hoc beslissingen moeten maken.

Wij zijn er om je te helpen en te begeleiden met je financiële, maar ook veelal emotionele vraagstukken. We zijn meer dan alleen een zakelijk adviseur. We staan graag als vertrouwenspersoon voor je klaar, want betrokkenheid en de binding met onze relaties staat bij ons voorop. 

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »
logo-lubberink

Hereweg 79
9725 AC Groningen
Tel. 050 5273333