Controleren

Lubberink & co
Controleren jaarrekening

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Controleren

Doelgericht en efficiënt controleren

Je wilt cijfers in de jaarrekening die een goed beeld geven van de werkelijkheid en waarop je als ondernemer de juiste beslissingen neemt in het belang van je onderneming. Zekerheid over de cijfers en financiële prestaties geeft niet alleen jou rust, maar brengt ook vertrouwen bij je stakeholders, zoals crediteuren, aandeelhouders, de bank en andere belanghebbenden. De controleverklaring levert zekerheid, voor jezelf en voor derden.

Wanneer moet u een accountantscontrole uitvoeren? 

Een accountantsverklaring is voor ondernemingen verplicht die aan twee van de drie volgende voorwaarden voldoen voor twee opeenvolgende jaren:

  • meer dan 50 (full time) werknemers in dienst;
  • meer dan 6 miljoen euro balanstotaal;
  • meer dan 12 miljoen euro netto omzet.
Lubberink_Algemeen_03

Diensten - Accountancy

Samenstellen

Samenstellen

Beoordelen

Beoordelen

Controleren

Controleren

Werkzaamheden

Voor de uitvoering van de wettelijke controle(s) werken we samen met een andere partner. Tijdens het controleproces informeren we je hoe ver we zijn en welke informatie we nog nodig hebben. We bespreken de correcties die nodig zijn in de cijfers van je jaarrekening. Daarbij is onze rol onafhankelijk en krijg je van ons een objectief antwoord.

Daarnaast doen wij aanbevelingen voor verbetering van je administratieve processen en bedrijfsvoering. Je weet precies waar je aan toe bent en kan met de informatie waar nodig bijsturen voor een optimaal bedrijfsresultaat.

Kwaliteit van de accountantscontrole 

We werken en rapporteren altijd onafhankelijk en waarborgen dit door het naleven van beroepsregels en onafhankelijkheidsrichtlijnen volgens de geldende verordeningen en wet- en regelgeving (VGBA en ViO). Uiteraard om tot de beste accountantscontrole te komen. In jouw belang, maar ook in het maatschappelijk belang.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen of heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »