Controleren

Lubberink & co
Controleren jaarrekening

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Controleren

Doelgericht en efficiënt controleren

Je wilt cijfers in de jaarrekening die een goed beeld geven van de werkelijkheid en waarop je als ondernemer de juiste beslissingen neemt in het belang van je onderneming. Zekerheid over de cijfers en financiële prestaties geeft niet alleen jou rust, maar brengt ook vertrouwen bij je stakeholders, zoals crediteuren, aandeelhouders, de bank en andere belanghebbenden. De controleverklaring levert zekerheid, voor jezelf en voor derden.

Wanneer moet u een accountantscontrole uitvoeren? 

Een accountantsverklaring is voor ondernemingen verplicht die aan twee van de drie volgende voorwaarden voldoen voor twee opeenvolgende jaren:

  • meer dan 50 (full time) werknemers in dienst;
  • meer dan 6 miljoen euro balanstotaal;
  • meer dan 12 miljoen euro netto omzet.
Lubberink_Algemeen_03

Diensten - Accountancy

Samenstellen

Samenstellen

Beoordelen

Beoordelen

Controleren

Controleren

Werkzaamheden

Voor de uitvoering van de wettelijke controle(s) werken we samen met een andere partner. Tijdens het controleproces informeren we je hoe ver we zijn en welke informatie we nog nodig hebben. We bespreken de correcties die nodig zijn in de cijfers van je jaarrekening. Daarbij is onze rol onafhankelijk en krijg je van ons een objectief antwoord.

Daarnaast doen wij aanbevelingen voor verbetering van je administratieve processen en bedrijfsvoering. Je weet precies waar je aan toe bent en kan met de informatie waar nodig bijsturen voor een optimaal bedrijfsresultaat.

Kwaliteit van de accountantscontrole 

We werken en rapporteren altijd onafhankelijk en waarborgen dit door het naleven van beroepsregels en onafhankelijkheidsrichtlijnen volgens de geldende verordeningen en wet- en regelgeving (VGBA en ViO). Uiteraard om tot de beste accountantscontrole te komen. In jouw belang, maar ook in het maatschappelijk belang.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen of heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Het laatste nieuws

Blauwe enveloppe

Blauwe enveloppe Er bestaat de nodige boosheid over de (snelle) verhoging van de AOW- en pensioenleeftijd. Dat u met 65 jaar kon stoppen met werken is inmiddels al weer enkele jaren geleden. Maar door een (computer) fout bij de Belastingdienst ontvingen onlangs veel in 1953 geboren mensen (die in 2018 dus 65 worden) een blauwe

Lees verder »

Spoedreparatie fiscale eenheid: MKB de pineut?

Spoedreparatie fiscale eenheid: MKB de pineut? Op het ministerie van Financiën hebben ze buikpijn. Buikpijn over de houdbaarheid van ons regime voor de fiscale eenheid in de vennootschapsbelasting. Er lopen daarover namelijk enkele procedures bij het Hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg. De hoogste adviseur van het EU Hof, advocaat-generaal Campos Sanchéz-Bordona,

Lees verder »

Twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst

Twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst De staatssecretaris van Financiën heeft de twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst aan de Tweede Kamer aangeboden. Centraal in deze rapportage staat dit keer de veranderopgave waar de Belastingdienst de komende jaren voor staat. De Belastingdienst heeft immers de laatste tijd het nodige op zijn bordje gekregen en men is er bepaald nog niet! Genoemd

Lees verder »
Inloggen boekhouding