BTW aangifte

Lubberink & co
Helpt je bij je BTW aangifte

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Omzetbelastingaangifte

Wanneer je zelfstandig ondernemer bent, ben je verplicht aangifte te doen bij de belastingdienst over de omzetbelasting (BTW). Hiermee kunnen we je ondersteunen, maar met een goed btw-advies kan je ook geld verdienen. Misschien wel meer dan je denkt.

Diensten - Administratief

Begeleiding administratie

Begeleiding administratie

BTW aangifte

BTW aangifte

Digitale boekhouding

Digitale boekhouding

Verandering

De omzetbelasting is als belastingsoort erg aan veranderingen onderhevig en complex. Je voorkomt bij tijdig inzoomen niet alleen btw-problemen en discussies met de Belastingdienst, maar je behoudt daarbij ook de kans op het behalen van btw-voordeel.

Het gaat in de regel om specifieke aandachtsgebieden en sectoren als vastgoed, non-profit, sport, zorg, onderwijs en niet te vergeten het internationale diensten en goederenverkeer. Vroeg of laat loop je als ondernemer tegen btw-vragen aan.

Meer weten? Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden en bel of mail voor een afspraak.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »