Begeleiding personeel voor ondernemers

Lubberink & co
Personeelsbegeleiding voor ondernemers

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Personeelsadministratie

Er is veel te doen in de wereld van personeelsbeleid. Je onderneming krijgt veelal te maken met o.a.: technologische ontwikkelingen, vergrijzing, stijging AOW-leeftijd. Als ondernemer wordt je gedwongen op deze veranderingen in te springen. Bijscholing van de medewerkers is veelal noodzakelijk.

Graag helpen we je met je personele vraagstukken op de volgende gebieden:

Salaris- en personeelsadministratie

Je kunt de complete administratie rond je medewerkers uit handen geven. Wij nemen die met plezier van je over. Hiervoor hebben we een online-oplossing voor o.a. je salarisadministratie en je personeelsdossiers. Dat scheelt je handenvol werk en dus tijd.

Diensten - Salarisadministratie

Online salarisadministratie

Online salarisadministratie

Veel CAO kennis

Veel CAO kennis

Personeel en advies

Personeel en advies

Begeleiding personeel voor ondernemers

Begeleiding personeel voor ondernemers

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Lubberink_Algemeen_11

Loonbelasting & sociale zekerheid

De wetten rond loonheffingen en premieafdracht hebben voor onze collega’s geen geheimen. In vele branches of sectoren kennen ze de regels én de uitzonderingen. Bovendien weten ze de weg naar eventuele loonkostensubsidies voor specifieke (groepen) medewerkers.

Arbeidsrecht en HR advies

Van CAO, de flexwet en DBA regelgeving rondom inhuur: onze collega’s kunnen je met de regels én de uitzonderingen verder helpen. Tevens kunnen zij je helpen bij het optimaal inrichten van de arbeidsovereenkomsten. Van het eerste flex- of jaarcontract tot het tussentijdse (on?)vrijwillige afscheid en de eervolle uitdiensttreding. Graag helpen we je verder.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van salarisadministratie, personeelsadministratie, loonbelasting, sociale zekerheid, arbeidsovereenkomsten en/of HR? Bel of e-mail gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »