Begeleiding personeel voor ondernemers

Lubberink & co
Personeelsbegeleiding voor ondernemers

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Personeelsadministratie

Er is veel te doen in de wereld van personeelsbeleid. Je onderneming krijgt veelal te maken met o.a.: technologische ontwikkelingen, vergrijzing, stijging AOW-leeftijd. Als ondernemer wordt je gedwongen op deze veranderingen in te springen. Bijscholing van de medewerkers is veelal noodzakelijk.

Graag helpen we je met je personele vraagstukken op de volgende gebieden:

Salaris- en personeelsadministratie

Je kunt de complete administratie rond je medewerkers uit handen geven. Wij nemen die met plezier van je over. Hiervoor hebben we een online-oplossing voor o.a. je salarisadministratie en je personeelsdossiers. Dat scheelt je handenvol werk en dus tijd.

Diensten - Salarisadministratie

Online salarisadministratie

Online salarisadministratie

Veel CAO kennis

Veel CAO kennis

Personeel en advies

Personeel en advies

Begeleiding personeel voor ondernemers

Begeleiding personeel voor ondernemers

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Lubberink_Algemeen_11

Loonbelasting & sociale zekerheid

De wetten rond loonheffingen en premieafdracht hebben voor onze collega’s geen geheimen. In vele branches of sectoren kennen ze de regels én de uitzonderingen. Bovendien weten ze de weg naar eventuele loonkostensubsidies voor specifieke (groepen) medewerkers.

Arbeidsrecht en HR advies

Van CAO, de flexwet en DBA regelgeving rondom inhuur: onze collega’s kunnen je met de regels én de uitzonderingen verder helpen. Tevens kunnen zij je helpen bij het optimaal inrichten van de arbeidsovereenkomsten. Van het eerste flex- of jaarcontract tot het tussentijdse (on?)vrijwillige afscheid en de eervolle uitdiensttreding. Graag helpen we je verder.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van salarisadministratie, personeelsadministratie, loonbelasting, sociale zekerheid, arbeidsovereenkomsten en/of HR? Bel of e-mail gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het laatste nieuws

Blauwe enveloppe

Blauwe enveloppe Er bestaat de nodige boosheid over de (snelle) verhoging van de AOW- en pensioenleeftijd. Dat u met 65 jaar kon stoppen met werken is inmiddels al weer enkele jaren geleden. Maar door een (computer) fout bij de Belastingdienst ontvingen onlangs veel in 1953 geboren mensen (die in 2018 dus 65 worden) een blauwe

Lees verder »

Spoedreparatie fiscale eenheid: MKB de pineut?

Spoedreparatie fiscale eenheid: MKB de pineut? Op het ministerie van Financiën hebben ze buikpijn. Buikpijn over de houdbaarheid van ons regime voor de fiscale eenheid in de vennootschapsbelasting. Er lopen daarover namelijk enkele procedures bij het Hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg. De hoogste adviseur van het EU Hof, advocaat-generaal Campos Sanchéz-Bordona,

Lees verder »

Twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst

Twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst De staatssecretaris van Financiën heeft de twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst aan de Tweede Kamer aangeboden. Centraal in deze rapportage staat dit keer de veranderopgave waar de Belastingdienst de komende jaren voor staat. De Belastingdienst heeft immers de laatste tijd het nodige op zijn bordje gekregen en men is er bepaald nog niet! Genoemd

Lees verder »
Inloggen boekhouding