Begeleiding personeel voor ondernemers

Lubberink & co
Personeelsbegeleiding voor ondernemers

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Personeelsadministratie

Er is veel te doen in de wereld van personeelsbeleid. Je onderneming krijgt veelal te maken met o.a.: technologische ontwikkelingen, vergrijzing, stijging AOW-leeftijd. Als ondernemer wordt je gedwongen op deze veranderingen in te springen. Bijscholing van de medewerkers is veelal noodzakelijk.

Graag helpen we je met je personele vraagstukken op de volgende gebieden:

Salaris- en personeelsadministratie

Je kunt de complete administratie rond je medewerkers uit handen geven. Wij nemen die met plezier van je over. Hiervoor hebben we een online-oplossing voor o.a. je salarisadministratie en je personeelsdossiers. Dat scheelt je handenvol werk en dus tijd.

Diensten - Salarisadministratie

Online salarisadministratie

Online salarisadministratie

Veel CAO kennis

Veel CAO kennis

Personeel en advies

Personeel en advies

Begeleiding personeel voor ondernemers

Begeleiding personeel voor ondernemers

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Verzorgen arbeidsovereenkomsten

Lubberink_Algemeen_11

Loonbelasting & sociale zekerheid

De wetten rond loonheffingen en premieafdracht hebben voor onze collega’s geen geheimen. In vele branches of sectoren kennen ze de regels én de uitzonderingen. Bovendien weten ze de weg naar eventuele loonkostensubsidies voor specifieke (groepen) medewerkers.

Arbeidsrecht en HR advies

Van CAO, de flexwet en DBA regelgeving rondom inhuur: onze collega’s kunnen je met de regels én de uitzonderingen verder helpen. Tevens kunnen zij je helpen bij het optimaal inrichten van de arbeidsovereenkomsten. Van het eerste flex- of jaarcontract tot het tussentijdse (on?)vrijwillige afscheid en de eervolle uitdiensttreding. Graag helpen we je verder.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van salarisadministratie, personeelsadministratie, loonbelasting, sociale zekerheid, arbeidsovereenkomsten en/of HR? Bel of e-mail gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het laatste nieuws

Lubberink & co wint procedure tegen belastingdienst

Op 11 juli jl heeft de rechter van de belastingkamer te Groningen uitspraak gedaan in een zaak die Lubberink & co tegen de belastingdienst heeft aangespannen. Het beroep was gericht tegen een opgelegde aanslag vennootschapsbelasting van een relatie. Lubberink & co was het oneens met de aanslag op principiële gronden en verkeerde uitleg van het

Lees verder »

Nieuwsbrief juli 2018

Reparatiewetgeving fiscale eenheid onuitvoerbaar De fiscale eenheid voor de vennootschapsbelastingblijft de gemoederen beroeren. Als gevolg van een recent arrest van het Europese Hof van Justitie zouden door middel van een fiscale eenheid voor de vennootschapsbelasting uit het buitenland afkomstige rentelasten in aftrek gebracht kunnen worden bij de Nederlandse moedermaatschappij.  Om dat te voorkomen heeft het ministerie van Financiën met

Lees verder »

Supporter en sponsor van Top Dutch Solar Racing

Lubberink & Co is supporter en sponsor van de Top Dutch Solar Racing van studenten in Groningen. We adviseren het team op financieel en fiscaal vlak, zodat het team zich volledig kan richten op waar ze goed in zijn, het bouwen van een Top Dutch Solar auto! Deze auto is niet zomaar een auto. Ze

Lees verder »
Inloggen boekhouding