Begeleiding administratie

Lubberink & co
Begeleiding administratie

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Administratie begeleiding

Wij zijn specialist in vrijwel alles op het gebied van financiële- en fiscale zaken, zowel voor de zakelijke MKB- als particuliere markt. Naast het bijhouden van je financiële administratie doen we echter nog veel meer. Je kunt bij ons terecht voor onder andere: tussentijdse rapportages en prognoses.

We kunnen ons ook voorstellen dat je het afhandelen van de financiële administratie in eigen beheer wilt houden, hetzij gedeeltelijk of volledig. In dat geval  kunnen we een begeleidende rol bieden en je of jouw medewerker begeleiden, zodat de persoon in kwestie dit uiteindelijk zelf kan. Indien gewenst komen wij bij je op locatie voor het geven van instructies en begeleiding. We kunnen de boekhouding voor je opzetten evenals het inrichten van je financiële administratie en je verder begeleiden en opleiden, zodat je dit uiteindelijk zelf kunt gaan doen.

Diensten - Administratief

Begeleiding administratie

Begeleiding administratie

BTW aangifte

BTW aangifte

Digitale boekhouding

Digitale boekhouding

Als je besluit je financiële administratie in eigen beheer te houden staan we altijd voor je klaar voor het geven van informatie of advies. En we kunnen altijd deel van de administratieve zorg uit handen te nemen bij gebrek aan tijd of complexe vraagstukken.

Ben je benieuwd naar wat Lubberink & Co voor je kan betekenen? Bel gerust of stuur een e-mail naar info@lubberink.nl.

Het laatste nieuws

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »

Lubberink & co wint procedure tegen belastingdienst

Op 11 juli jl heeft de rechter van de belastingkamer te Groningen uitspraak gedaan in een zaak die Lubberink & co tegen de belastingdienst heeft aangespannen. Het beroep was gericht tegen een opgelegde aanslag vennootschapsbelasting van een relatie. Lubberink & co was het oneens met de aanslag op principiële gronden en verkeerde uitleg van het

Lees verder »
Inloggen boekhouding