Begeleiden kopen en verkopen ondernemingen

Lubberink & co
Begeleiding bij kopen en verkopen ondernemingen

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Begeleiden kopen en verkopen ondernemingen

 Wil je het maximale halen uit je bedrijfsovername? Ga je starten of wil je je bestaande onderneming laten groeien? De huidige markt biedt mogelijkheden voor bedrijfsovername. Door vergrijzing staan er steeds meer bedrijven te koop. Dit biedt kansen voor jou als ondernemer. Wij ondersteunen je graag, zodat je het maximale haalt uit de bedrijfsovername.

Het kopen of verkopen van een bedrijf vergt veel tijd en voorbereiding. Uiteraard wilt u de best mogelijke deal sluiten. Het doorlopen van de te ondernemen stappen met een overnameadviseur geeft je inzicht in het proces. Er kan worden aangegeven welke factoren van belang zijn en meegenomen kunnen worden in de onderhandelingen en je uiteindelijke besluit.

Corporate Finance

Kopen en verkopen
ondernemingen

Kopen en verkopen
ondernemingen

Onderhandelingen voeren

Onderhandelingen voeren

Due dilligence

Due dilligence

Herstructurering

Herstructurering

Waardering
ondernemingen

Waardering
ondernemingen

Bedrijfsstrategie

Bedrijfsstrategie

Wij zijn er voor jou om je te helpen met het kopen of verkopen van je bedrijf. We analyseren de financiële status van het bedrijf, maar kunnen een marktanalyse uitvoeren, helpen met de onderhandelingen, het verkrijgen van de benodigde financiering en het opstellen van contracten. 

Meer weten? Neem gerust contact op voor vragen of advies.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »