Bedrijfsstrategie

Lubberink & co
Bedrijfsstrategie

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Bedrijfsstrategie

Van bedrijfsstrategie naar gezonde resultaten

Hoe presteert je onderneming zich ten opzichte van de concurrent? Wat zijn de verbeterpunten in je bedrijfsvoering? Waar wil je staan met je bedrijf over 1 jaar, 5 jaar en 10 jaar? En hoe ga je dit realiseren? Hoe realiseer je een succesvolle overdracht? Wij kunnen een sterkte- zwakteanalyse (SWOT) uitvoeren, je ondersteunen bij je ondernemingsplannen en concrete kansen voor je onderneming.

Als adviseurs zijn wij onafhankelijk en objectief in onze bedrijfsadviezen. Scherpe en duidelijk te communiceren analyses zijn van belang. Wij zullen je onderneming beoordelen t.o.v. de branche en markt.

Corporate Finance

Kopen en verkopen
ondernemingen

Kopen en verkopen
ondernemingen

Onderhandelingen voeren

Onderhandelingen voeren

Due dilligence

Due dilligence

Herstructurering

Herstructurering

Waardering
ondernemingen

Waardering
ondernemingen

Bedrijfsstrategie

Bedrijfsstrategie

Analyse

Wij kunnen voor jou een analyse uitvoeren, om een beeld te krijgen van de huidige positie van je onderneming. Op basis van deze analyse kunnen wij je positie bepalen en met je spreken over de gewenste keuzes.

Om je plannen concreet te maken zullen we je ondersteunen bij het opstellen van een ondernemingsplan en (financieel) onderbouwen met realistische prognoses.

Wij kunnen je adviseren en ondersteunen in het maken van een juiste bedrijfsstrategie waarmee je je plannen en mogelijk dromen kunt realiseren.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »