Administratieve dienstverlening

Lubberink & co
Administratieve dienstverlening

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Administratieve dienstverlening

Het goed bijhouden van uw financiële administratie is essentieel voor je onderneming. Inzicht in je  financiële situatie geeft niet alleen rust, maar maakt het ook makkelijker om te kunnen bepalen of een bepaalde investering haalbaar is of niet. Daarnaast zal je financiële administratie ook als bewijsstuk dienen voor de belastingdienst, eventuele kredietverstrekkers en bij een besloten vennootschap middels het deponeren van de jaarrekening bij de Kamer van Koophandel. Via standaard bedrijfsrapportage (SBR) kunnen we automatisch aangiften en rapportages genereren uit je administratie en indienen bij instanties.

Diensten - Administratief

Begeleiding administratie

Begeleiding administratie

BTW aangifte

BTW aangifte

Digitale boekhouding

Digitale boekhouding

Wij zijn specialist in het bijhouden van de financiële administratie voor particulieren en ondernemers. We doen echter een stuk meer dan puur het bijhouden van je administratie. We denken met je mee en geven financieel- en fiscaal advies wanneer je bijvoorbeeld een investeringen wilt gaan doen of een deel van de onderneming wilt afstoten. Daarnaast nemen we je financiële situatie grondig onder de loep en kijken waar winst te behalen valt. 

Onze adviseurs zijn je vertrouwenspersoon en sparring partner. We informeren, adviseren en assisteren je waar nodig.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »