Accountancy

Lubberink & co
Veelzijdig accountancy

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Accountancy

Als ondernemer wilt u de zekerheid dat uw cijfers accuraat en up-to-date zijn. Tegelijk heeft u ook behoefte aan iemand die deze cijfers kan vertalen naar nieuwe inzichten en mogelijkheden voor uw onderneming.

Wij kunnen u verschillende oplossingen aanbieden zoals bijvoorbeeld slimme online oplossingen voor uw administratieve processen én een persoonlijk vaste adviseur.

Persoonlijk adviseur/sparring partner
“Ondernemers voor ondernemers.” Graag zijn wij als ondernemers uw persoonlijke adviseur en klankbord.  Iemand die uw ambities en uw onderneming door en door kent en graag samen met u vooruit kijkt. Een klankbord, coach en kritisch sparringpartner die u gevraagd én ongevraagd van adviezen voorziet. Zodat u altijd de juiste beslissing neemt. Of het nu gaat om een rendementsvraagstuk, bedrijfsopvolging, personeelsadvies, fiscale herstructurering, estate-planning of continue procesverbetering.

Diensten - Accountancy

Samenstellen

Samenstellen

Beoordelen

Beoordelen

Controleren

Controleren

Team voor ondersteuning 

We werken in mkb-teams en zijn op elkaar ingespeeld. Accountants, fiscalisten en adviseurs werken samen met een persoonlijke adviseur. Er is altijd een tweede persoon in het team die op de hoogte is van het reilen en zeilen van uw onderneming. 

24/7

U kunt desgewenst ieder moment van de dag inzicht krijgen in uw financiële zaken, personeelsdossiers en salarisadministratie. Ook via uw telefoon of tablet. 

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »