Accountancy

Lubberink & co
Veelzijdig accountancy

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Accountancy

Als ondernemer wilt u de zekerheid dat uw cijfers accuraat en up-to-date zijn. Tegelijk heeft u ook behoefte aan iemand die deze cijfers kan vertalen naar nieuwe inzichten en mogelijkheden voor uw onderneming.

Wij kunnen u verschillende oplossingen aanbieden zoals bijvoorbeeld slimme online oplossingen voor uw administratieve processen én een persoonlijk vaste adviseur.

Persoonlijk adviseur/sparring partner
“Ondernemers voor ondernemers.” Graag zijn wij als ondernemers uw persoonlijke adviseur en klankbord.  Iemand die uw ambities en uw onderneming door en door kent en graag samen met u vooruit kijkt. Een klankbord, coach en kritisch sparringpartner die u gevraagd én ongevraagd van adviezen voorziet. Zodat u altijd de juiste beslissing neemt. Of het nu gaat om een rendementsvraagstuk, bedrijfsopvolging, personeelsadvies, fiscale herstructurering, estate-planning of continue procesverbetering.

Diensten - Accountancy

Samenstellen

Samenstellen

Beoordelen

Beoordelen

Controleren

Controleren

Team voor ondersteuning 

We werken in mkb-teams en zijn op elkaar ingespeeld. Accountants, fiscalisten en adviseurs werken samen met een persoonlijke adviseur. Er is altijd een tweede persoon in het team die op de hoogte is van het reilen en zeilen van uw onderneming. 

24/7

U kunt desgewenst ieder moment van de dag inzicht krijgen in uw financiële zaken, personeelsdossiers en salarisadministratie. Ook via uw telefoon of tablet. 

Het laatste nieuws

Blauwe enveloppe

Blauwe enveloppe Er bestaat de nodige boosheid over de (snelle) verhoging van de AOW- en pensioenleeftijd. Dat u met 65 jaar kon stoppen met werken is inmiddels al weer enkele jaren geleden. Maar door een (computer) fout bij de Belastingdienst ontvingen onlangs veel in 1953 geboren mensen (die in 2018 dus 65 worden) een blauwe

Lees verder »

Spoedreparatie fiscale eenheid: MKB de pineut?

Spoedreparatie fiscale eenheid: MKB de pineut? Op het ministerie van Financiën hebben ze buikpijn. Buikpijn over de houdbaarheid van ons regime voor de fiscale eenheid in de vennootschapsbelasting. Er lopen daarover namelijk enkele procedures bij het Hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg. De hoogste adviseur van het EU Hof, advocaat-generaal Campos Sanchéz-Bordona,

Lees verder »

Twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst

Twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst De staatssecretaris van Financiën heeft de twintigste halfjaarsrapportage Belastingdienst aan de Tweede Kamer aangeboden. Centraal in deze rapportage staat dit keer de veranderopgave waar de Belastingdienst de komende jaren voor staat. De Belastingdienst heeft immers de laatste tijd het nodige op zijn bordje gekregen en men is er bepaald nog niet! Genoemd

Lees verder »
Inloggen boekhouding