Aangifte vennootschapsbelasting

Lubberink & co
Helpt je bij je aangifte vennootschapsbelasting

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Aangifte vennootschapsbelasting

Ben je in het bezit van een besloten vennootschap, stichting of coöperatie? Dan krijg je te maken met de wet op de vennootschapsbelasting. Je dient hiervoor aangifte te doen, waarbij diverse aspecten van invloed zijn op de hoogte van de te betalen vennootschapsbelasting. Denk hierbij aan voorwaartse en voorafgaande winsten en verliezen verrekenen. Misschien ben je innovatief bezig en kun je gebruik maken van de speciale innovatiebox. Hiermee kun je het uiteindelijk te betalen vennootschapsbelastingbedrag beperken. 

Onze adviseurs hebben de kennis in huis om je op fiscaal gebied goed informeren en specifiek te adviseren. Wij kunnen voor je onderneming de optimale fiscale positie in kaart brengen. In geval de belastingdienst bij je langskomt om je administratie te controleren (boekenonderzoek), kunnen wij je helpen.

Diensten - Fiscaal

Aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte vennootschap-belastingen

Fiscale begeleiding bedrijfsovername

Fiscale begeleiding bedrijfsovername

Aangifte inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting

Erfbelasting

Erfbelasting

Wij kunnen je onder meer op de volgende gebieden ondersteunen:

  • aangifte(n) vennootschapsbelasting verzorgen;
  • fiscale eenheid tussen vennootschappen;
  • verliesverrekening;
  • winst- en beloningsstructuren;
  • ondersteunen boekenonderzoek door de belastingdienst;
  • innovatie stimuleringsregelingen;
  • deelnemingsvrijstelling;
  • fusies (bedrijf-, aandelen- en juridische fusies).

Het is voor jou van belang om te weten welke aftrekposten benut mogen worden. Zo kan het bedrag aan vennootschapsbelasting dat je uiteindelijk moet afdragen aan de belastingdienst aanzienlijk lager uitvallen. Onze adviseurs nemen graag je persoonlijke situatie onder de loep en voorzien je van fiscale adviezen. 

Meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »