Aangifte inkomstenbelasting

Lubberink & co
Uw hulp bij aangifte inkomstenbelasting

Vertrouwenspersoon
voor de ondernemer

Persoonlijke
aandacht

Mens staat
centraal

We zitten naast
de ondernemer

Betrokken
en verbinden

Aangifte inkomstenbelasting

Als zelfstandige en als particulier moet je elk jaar aangifte inkomstenbelasting doen over je winst uit je onderneming en/of over de inkomsten die je hebt gehad. Hierbij zijn er veel aspecten die van invloed zijn op het bedrag wat je uiteindelijk dient te betalen aan inkomstenbelasting. Het in kaart brengen van alle aspecten die van belang en van invloed zijn op je aangifte vergt veel tijd en kennis. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten:

  • Voor welke heffingskortingen kom ik in aanmerking en voldoe ik aan het gestelde urencriterium om zelfstandigenaftrek te genieten?
  • Welke aftrekposten mag ik opgeven?
  • Hoe moet de jaarrekening als onderdeel van de aangiften inkomstenbelasting worden verzorgd?
  • Hoe kan ik samen met mijn partner het fiscaal meest optimaal de aangifte inkomstenbelasting laten verzorgen? 

Dit zijn enkele zaken die aan bod komen bij het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting. Wij kunnen desgewenst bij je thuis langskomen om je te ondersteunen bij het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting. 

Diensten - Fiscaal

Aangifte vennootschapsbelasting

Aangifte vennootschap-belastingen

Fiscale begeleiding bedrijfsovername

Fiscale begeleiding bedrijfsovername

Aangifte inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting

Erfbelasting

Erfbelasting

Om te voorkomen dat je meer inkomstenbelasting moet betalen dan nodig is, is het verstandig je aangifte inkomstenbelasting te laten verzorgen door een van onze specialisten. Met de hulp van onze medewerk(st)ers betaal je nooit teveel aan de belastingdienst. 

Meer weten over onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op.

Het laatste nieuws

Lubberink & co uit Groningen sluit zich aan bij acconavm

Per 1 december 2018 heeft Lubberink & co adviseurs en accountants met haar 22 medewerkers de overstap gemaakt naar accon■avm adviseurs en accountants. Door de samenwerking met accon■avm kan Lubberink & co haar klanten een nog bredere adviesdienstverlening bieden, onder meer op het gebied van hrm en juridisch advies. Samen kunnen accon■avm en Lubberink &

Lees verder »

Eindejaarstips 2018

Maak nu gebruik van de fiscale mogelijkheden. Voor veel regelingen betekent dat: actie ondernemen vóór 31 december van dit jaar. Onze eindejaarstips helpen u daarbij.

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2018

Omzetbelasting over liggeld Het liggeld voor uw bootje is vaak een kostbare zaak. En dat zou nog wel eens veel duurder kunnen worden! De Hoge Raad heeft namelijk bepaald dat op ligplaatsen voor zeilboten en snelle motorboten in een jachthaven het hoge btw-tarief van 21% van toepassing is. Watersportverenigingen hadden eerder – met succes – bepleit dat op liggelden het verlaagde btwtarief van 6%

Lees verder »